Gordon International Industries Limited

 

Laat Jonge geitjes Hun Gehouden van Snacks maken!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Gordon International Industries Limited

Klantenoverzichten
Het is mijn genoegen dat ik Gordon-partner word. Hoog - de kwaliteit en de concurrerende prijs maken me meer vertrouwen aan verkoop hun producten.

—— Dustin g-Verenigde Staten

Hallo Jenny, altijd waardeer ik uw snelle antwoorden. U bent zo geduldig in elke vraag die ik heb gesteld. Uw product is ook zeer goed, mijn cliënten als zeer!

—— Jacky Chandani-Denmark

Een zeer betrouwbare leverancier. Wij kregen vrij het tevredenstellen van reactie slechts door hen onze vereisten van de orde te vertellen.

—— Tom Neil

Ik ben online Chatten Nu

Gordon International Industries Limited

1 2 3 4
Gordon International Industries Limited Gordon International Industries Limited Gordon International Industries Limited Gordon International Industries Limited
productielijn workshop R & D Dep. Workshop 1

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Gordon
Aantal werknemers : 150~160
Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 90% - 100%

Vorig jaar opgericht in 2009, is Gordon International Industries Limited met verkoopwaarde van US$15 miljoen, als Schepper en leider voor de maker van kinderensnacks, een fabrieksverdediger „gezonde die snacks door zich“ en nadruk bij het brengen van gezonde, gelukkige kinderjaren aan kinderen op de leeftijd van 4 - 12 worden gemaakt, zodat de moeders niet meer zich over de gezondheid van snacks ongerust maken. Met de visie van getuige en begeleid de genoegengroei van elk kind in de wereld, tot nu, gordon heeft onderzocht en ontwikkeld reeksen snacksmakers, zoals sapmaker, de maker van het fruitroomijs, ijs pop maker, yoghurtmaker etc., die van de rangmaterialen van het babyvoedsel worden gemaakt en door de EU-BEREIK, de EU ROHS, Duitse LFGB en Amerika FDA verklaard.

 

Gordon International Industries Limited

 

Met 10 QC, 40 ingenieur, 150 arbeiders, brengt het gebied van de 10.000 vierkante metersproductie, Gordon het hoogste professionele talent van de wereld samen en de technologie, heeft een hoogst gekwalificeerd internationaal personeel. De reeks van productontwikkeling aan puntontwerp, systeem het testen, wordt de technische diensten voltooid door professioneel en technisch personeel. Wij hebben twee R&D basis in de Stad van Zhejiang en Wuhan-, bekende instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland, het werk dicht met nationale octrooiaanvragen voor 5, de een aantal kern technologische verwezenlijkingen en technische indicatoren op het internationale geavanceerde niveau.

 

Gordon International Industries Limited

 

De stok van China Gordon aan „kwaliteit komt eerst, de dienst altijd het best“ bedrijfsidee, en vergt kwaliteit in prioriteit omdat wij slechts hoog geloven - de kwaliteit kan de markt nemen en de concurrentie winnen. De snackmakers hebben dichte connetion aan onze gezondheid, daarom doen wij altijd ons beste en nemen uiterste sociale responsbility over zoals wij de hele tijd. China Gordon behandelt elke klant hetzelfde geen kwestie hoe groot of klein uw orde zou zijn, wensen wij om al onze klanten te maken oprecht en betrouwbaar voelen om met ons samen te werken. In feite, een stevig verslag van kwaliteit en innovatie, om te bewijzen dat onze prestaties van 10 jaar van het product.

 

Gordon International Industries Limited

 

De prestaties van het kwaliteitsproduct en de goede reputatie, onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, en gevoerd naar meer dan 120 landen en gebieden in de wereld uit, die omvatten: Duitsland, Japan, Italië, Rusland, Japan, Zuid-Korea, Turkije, Brazilië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen, de producten zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

 

Gordon International Industries Limited

 

Ons doel is eenvoudig: de beste producten aan de beste prijzen verkopen, en verstrekt huishouden product-leidende klantenservice. Wij worden persoonlijk om elk van onze klanten te kennen, en wij weten het hoe te om het waardevolste deel van onze zaken te ontdekken, om anderen te helpen hun doelstellingen bereiken.

 

Gordon International Industries Limited

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze kinderensnacks te aarzelen de maker, gelieve niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken, en verheugen ons op het werken met u.

 

Gordon International Industries Limited

 

Contactgegevens
Gordon International Industries Limited

Tel.: 86-27-85556399

Fax: 86-27-85773704

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)